thumb-1920-502309

Warframe’s jaarlijkse viering TennoCon keert terug in juli

TennoCon, de jaarlijkse conventie en viering van alles wat met Warframe te maken heeft, is dit jaar niet verrassend. Digital Extremes, de ontwikkelaar achter de actie-MMO, houdt de show op 16 juli.

Op haar website kondigde Digital Extremes de timing van de show aan en dat deze opnieuw virtueel zal plaatsvinden, met de belofte een “hele dag vol met spannende onthullingen van het team van Digital Extremes.” Ondanks dat ze de festiviteiten vanuit huis moeten aanschouwen, kunnen fans van Warframes nog steeds deelnemen aan de grote dag door zich in te zenden voor de Community Art Showcase. “Beeldhouwwerken, tekeningen, digitale kunst, Captura-stukken, cosplay en meer – we willen het allemaal zien”, zegt het inzendingsformulier voor de showcase. Clans kunnen ook pronken met de thuisbasis van hun groep met de Dojo Showcase.

Digital Extremes zal ook doneren aan een Canadese liefdadigheidsinstelling die nog moet worden bepaald. Het bedrijf zegt het gekozen goede doel op een later tijdstip bekend te maken.

Tijdens de TennoCon van vorig jaar werd een grote filmische solo-speurtocht genaamd The New War onthuld, die later in december 2021 werd uitgebracht. Digital Extremes kondigde ook aan dat de ontwikkeling van crossplay- en cross-save-systemen in de maak was, hoewel deze functies nog moeten worden raakte de Warframe-client vanaf de tijd van dit verhaal.

Deel deze post