A6R806U7HJTN1650384185893

Wrath of The Lich King komt naar World of Warcraft Classic

In navolging van zijn jaarlijkse release-cadans, heeft Blizzard aangekondigd dat het dit jaar de Wrath of the Lich King -uitbreiding aan World of Warcraft Classic toevoegt. Wrath, gemakkelijk een van de meest gerespecteerde uitbreidingen voor Warcraft, stuurt spelers naar het land van Northrend waar Arthas Menethil, de titulaire Lich King, en zijn steeds groter wordende ondode plaag het bestaan ​​​​van heel Azeroth bedreigen.

Een van de belangrijkste toevoegingen aan WoW with Wrath was dat spelers een personage konden rollen als de eerste nieuwe Hero Class van de game, de Death Knight. Death Knights wordt tijdens de pre-patch voor de uitbreiding in Classic geïmplementeerd en net als altijd kan elke beschikbare race worden omgezet in een van deze ondode krachtpatsers. Ze zullen beschikbaar zijn voor beide facties, en nieuwe Death Knights zullen beginnen met een boost naar level 55.

Dungeon Finder, waarmee spelers kunnen samenwerken met een groep willekeurige avonturiers om kerkers voor 5 spelers aan te gaan, wordt beschouwd als in strijd met het ethos van World of Warcraft Classic en blijft niet beschikbaar in het spel.

Andere functies van Wrath of the Lich King zijn onder meer het beroep van Inscription crafting en een kapperszaak die meer opties zal hebben dan beschikbaar waren met de originele versie die voor het eerst in deze uitbreiding debuteerde. Het gebruik van de kapperszaak vereist ook geen transactie met echt geld zoals aanvankelijk het geval was, wat weer een onderbreking is van het opnieuw beleven van deze uitbreidingen zoals ze destijds waren, maar niettemin een welkome verandering van kwaliteit van leven.

Wrath of the Lich King komt dit jaar naar WoW Classic, maar we weten alleen een vaag tijdschema voor 2022. We zullen meer informatie over de release doorgeven zodra deze beschikbaar is.

Deel deze post