wallpaper_starfield_01_1920x1080

Xbox en Bethesda Games Showcase aangekondigd voor juni

Microsoft heeft aangekondigd dat deze zomer een Xbox- en Bethesda-gameshowcase zal worden gehouden.

Meer specifiek, de showcase wordt uitgezonden op 12 juni, beginnend om 19.00 uur, en zal “geweldige titels bevatten die afkomstig zijn van Xbox Game Studios, Bethesda en onze partners over de hele wereld.”

Wat te verwachten, de showcase zal zich richten op games die binnenkort op Xbox Series X/S-consoles en pc zullen verschijnen. Het is echter bekend dat deze showcases al vroeg in de ontwikkeling nieuwe titels onthullen, dus het zou niet verwonderlijk zijn als games zonder releasedatum worden getoond.

“De Xbox & Bethesda Games Showcase bevat alles wat je moet weten over de diverse line-up van games die binnenkort naar het Xbox-ecosysteem komen, inclusief aankomende releases voor Game Pass op Xbox en pc”, luidt de Xbox Wire-post .

Er werd niets anders onthuld dan enkele links naar sociale en streamingkanalen waar je deze showcase kunt bekijken. Er is geen melding gemaakt van specifieke games, de looptijd van het evenement of iets dergelijks. Nu Starfield echter op 11 november uitkomt , is de kans groot dat we eindelijk een diepere kijk krijgen op wat deze game is. Alleen de tijd zal het leren.

Deel deze post