xbox.5

Xbox Series S officieel onthuld als een next-gen console van €299

Microsoft heeft officieel de Xbox Series S aangekondigd. Het systeem kost $299 in de VS en is ondergebracht in wat Microsoft de kleinste Xbox ooit noemt. Xbox UK heeft ook bevestigd dat het systeem daar £250 zal kosten. Xbox Series S wordt op 10 november uitgebracht. In Nederland gaat de console €299 kosten.

Qua ontwerp lijkt het precies op het uitgelekte beeld dat op 7 september verscheen: het is een kleine, witte rechthoek met een minimalistisch ontwerp en zonder schijfstation. De voorkant heeft niets meer dan een aan / uit-knop, USB-poort en een synchronisatieknop voor de controller.

Een releasedatum is niet officieel bevestigd door Microsoft voor Xbox Series S. In de aankondiging wordt niet vermeld of het ook in november komt, zoals we weten dat de Series X dat is. Volgens een rapport van Windows Central worden de Xbox Series S en Xbox Series X beide op 10 november uitgebracht, waarbij de Series X voor $ 499 wordt verkocht. De prijs van de Series X en de releasedatum blijven beide onbevestigd.

Deel deze post

error: