WCCFbattlefield20423

Battlefield 2042 Open Beta-datums bevestigd voor begin oktober

EA en DICE hebben officieel de open bètadata voor Battlefield 2042 aangekondigd. Zoals het gerucht gaat, begint de bèta officieel op 8 oktober, maar de kans is groot dat je hem eerder kunt spelen. Als je de game pre-ordert of lid bent van EA Play, heb je er op 6 oktober toegang toe, en iedereen met Xbox Game Pass Ultimate heeft ook EA Play. Preloading voor alle platforms, ongeacht de pre-orderstatus, begint op 5 oktober.

Wat de inhoud van de bèta betreft, kunnen spelers zich verheugen op het uitproberen van de beroemde Conquest-modus van Battlefield op de nieuwe Orbital-map, die te zien was in de Battlefield 2042-onthullingstrailer. Conquest ziet twee teams van 64 spelers (of 32 op PS4 en Xbox One) strijden om controle over objectieve punten verspreid over de kaart.

In de bèta zullen vier Specialist-personages beschikbaar zijn, waaronder:

Boris — Een Russische ingenieur
Casper — Een Zuid-Afrikaanse langeafstandsexpert
Falck – Een Duitse medic
Mackay — Een Canadese buitenmens met een grapple gun
De Orbital-kaart speelt zich af in Kourou, Frans-Guyana, en bevat dynamische elementen zoals een reeks raketlanceringen die op de achtergrond plaatsvindt. Spelers kunnen ook kabelbanen gebruiken om tussen torens te bewegen. Verschillende voertuigen worden ook ondersteund, terwijl de nieuwe weerelementen van Battlefield 2042 – in dit geval een tornado – ook tijdens wedstrijden zullen verschijnen.

Deel deze post