Red-Dead-Online

Red Dead Online krijgt meer solo-inhoud met de update van deze week

Red Dead Online had dringend behoefte aan wat nieuwe inhoud, en hoewel de update van deze week niets zo groots introduceert als de Blood Money- update deze zomer, is het in ieder geval iets. Vanaf vandaag kunnen spelers deelnemen aan drie nieuwe Telegram-missies, hoewel ze niet zijn zoals alle andere die tot nu toe zijn uitgebracht. Natuurlijk kunnen spelers deze week ook gewoon meer geld verdienen door in pelts of moonshine te handelen.

De Red Dead Online-update van deze week werd aangekondigd via de Rockstar Newswire , maar de belangrijkste details vind je hieronder.

Hardcore Solo-Missies

De drie telegrammissies die in de Red Dead Online-update van deze week zijn geïntroduceerd, zijn niet alleen gloednieuw; ze zijn mogelijk enkele van de moeilijkste inhoud van de game. Spelers die een van deze hardcore telegrammissies uitvoeren, kunnen geen vijanden zien op hun minimap en hebben geen richthulp. Hoewel ze nieuw zijn, geven deze telegrammissies spelers deze week geen extra beloningen voor het voltooien ervan. In plaats daarvan krijgen ze die bij paardenraces, waar spelers snel naar een hoger niveau moeten gaan. Iedereen die deze week deelneemt aan een race, verdient twee keer de gebruikelijke XP.

The Fat of The Land

Er is deze week nog steeds een leuke, gemakkelijke manier om wat extra geld te verdienen in Red Dead Online, hoewel het exclusief is voor handelaren en moonshiners. Iedereen die in de verkoop van pelts of moonshine een missie voltooit, verdient 50% extra cash en rol-XP. Spelers met die rollen die zich deze week gewoon aanmelden bij het spel, verdienen ook beloningen voor 25 handelsgoederen en een mash-navulling als bonus.

Kortingen
Spelers die op zoek zijn naar handel, moonshining of high-end paardenraces, kunnen deze week hun catalogus raadplegen voor een aantal keuzeaanbiedingen. Tussen kortingen op paarden, stallen en roluitrusting, is het een goed moment om wat geld en goud uit te geven. Een volledige lijst van de kortingen van deze week vind je hieronder:

Butchers Table – 5 goudstaven korting
Moonshine Shack – 5 goudstaven korting
Racepaarden – 30% korting
Stalkraampjes – 30% korting
Jachtwagens – 40% korting
Trader Cosmetics – 30% korting
Moonshine Shack Cosmetica – 30% korting
Poncho’s – 30% korting

Deel deze post