80

Xbox Games With Gold line-up oktober 2020 onthuld

Sony heeft zijn freebie-line-up voor oktober onthuld, nu is Microsoft aan de beurt. Elke maand biedt Microsoft vier gratis games voor Xbox Live-leden om van te genieten, twee van de huidige generatie en twee knallers uit het verleden die kunnen worden genoten via achterwaartse compatibiliteit. De line-up van deze maand is een solide eerbetoon aan de festiviteiten van oktober voor degenen die al in de Halloween-sfeer komen.’

Hoewel sommige maanden kunnen worden geraakt of gemist, is deze maand eigenlijk een geweldige kans voor gamers om iets nieuws te ervaren waar ze misschien nog nooit van hebben gehoord, inclusief mijn persoonlijke favoriet met Maid of Sker. Maid of Sker brengt die traditionele Britse horrorervaring tot leven en is perfect voor liefhebbers van games als Amnesia.

Ook inbegrepen is een zeer campy avontuur dat de perfecte terugkeer is naar de klassieke horror uit de jaren 80 met Slayaway Camp: Butcher’s Cut. In deze titel nemen spelers de rol aan van de kwaadaardige Skullface wiens enige doel het is om kampadviseurs en gelukkige kampeerders te terroriseren en te gruwelen.

Dit is waar Xbox Live-leden naar uitkijken voor de volledige line-up van wat volgende maand beschikbaar zal zijn:

Slayaway Camp: Butcher’s Cut – 1 – 31 oktober voor Xbox One
Maid of Sker – 16 oktober – 15 november voor Xbox One
Sphinx and the Cursed Mummy – 1 – 15 oktober voor Xbox 360 en Xbox One
Costume Quest – 16 – 31 oktober voor Xbox 360 en Xbox One

Deel deze post