3452331-games-with-gold

Xbox Games With Gold voor oktober 2021 aangekondigd

Microsoft heeft aangekondigd dat de gratis Games With Gold-titels in oktober naar Xbox komen, en dat zijn er in totaal vier, zoals de afgelopen jaren het geval is geweest. Deze omvatten Aaero, Hover, Castlevania: Harmony of Despair en Resident Evil Code: Veronica X, met twee op Xbox 360 en de andere twee op Xbox One. Je kunt het volledige schema hieronder bekijken. Xbox Live Gold-leden kunnen deze titels claimen als onderdeel van hun abonnement. Xbox Game Pass Ultimate-leden kunnen ze ook krijgen, aangezien Gold is gebundeld in dat aanbod.

Hover is ook een Xbox One-game. In een 3D open wereld sluit je je aan bij een rebelse groep die bekend staat als de Gamers en vecht je tegen de wet door stunts en combo’s uit te voeren op je reis naar een Orbital Station. Hover is gratis van 16 oktober tot 15 november.

Harmony of Despair is ondertussen een Xbox 360 side-scroller-titel die speelbaar is via achterwaartse compatibiliteit. “Stap in de schaduw van het huis van de hel om je oude aartsvijand, Dracula, te verslaan”, luidt een regel uit de beschrijving van het spel. Harmony of Despair ondersteunt maximaal zes spelers in coöp. Harmony of Despair is gratis van 1-15 oktober.

Ten slotte is Resident Evil Code: Veronica X het klassieke spel van Capcom waarin je Claire Redfield moet helpen haar broer Chris te vinden, die vermist is in Europa. Resident Evil Code: Veronica X is gratis van 16-31 oktober.

Deel deze post